lunenburgonline

Smugglers Cove Inn - Lunenburg. , Montague St, Ns, Lunenburg, NS, Canada, BOJvisa kartan exklusiva online erbjudanden!. Om du inte har fullföljt en bokning online så kan vi eventuellt mejla en påminnelse till dig om att fortsätta med din bokning. Vi anser att den här extratjänsten kan. Se våra erbjudanden för Rum Runner Inn i Lunenburg. Hittar du hotellet till ett lägre pris Internet. Gratis wi-fi i allmänna utrymmen; Gratis wi-fi på rummen.

Lunenburgonline Video

Vi använder dina personliga uppgifter för att genomföra och administrera din onlinebokning. Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service. I närheten Restauranger Populära sevärdheter. Genom att fortsätta använda vår sida godkänner du vår användning av cookies. Mat och dryck Restaurang. Analyser, förbättringar och undersökningar: Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service. Många rum erbjuder utsikter över Lunenburg hamn. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. Dessa sekretessregler beskriver hur vi samlar in och använder informationen, som kan innehålla personliga uppgifter, som du uppger på vår webbplats: Möjligheten att tillmötesgå speciella önskemål beror på tillgänglighet vid incheckning och dessa kan innebära ytterligare avgifter. BookingSuite följer rimliga procedurer för att förhindra oauktoriserad tillgång till, och missbruk av, information som innehåller personliga uppgifter. Vi använder även den här informationen för att undersöka och upptäcka bedrägerier.

Lunenburgonline Video

lunenburgonline Tjänster Spinnaker Inns besökare kan utnyttja parkering och bagageförvaring samt rumstädning, tvätt och strykningstjänst. Barn och extrasängar Det tillhandahålls inga extrasängar i ett rum. Det här kan hjälpa andra resenärer att välja ett boende som passar dem. Rum Känn dig som hemma i ett av 20 gästrum med kylskåp. När du använder vår webbplats samlar vi även in information automatiskt. Datainsamling De personliga uppgifterna som vi samlar in är bland annat:

Lunenburgonline -

Parkering Parkering avgift krävs. Subway Subway 80 m Montague. Anledningen till att vi kontaktar dig kan till exempel vara: Har du bott där? Besök vår globala webbplats: Överföring av personliga uppgifter som beskrivs i dessa sekretessregler kan innefatta internationella överföringar av personliga uppgifter till länder vars personuppgiftslagar inte är lika omfattande som lagstiftningen i EU-länder. Äta och Dricka Kanadensiska maträtter erbjuds i Magnolia's Grill, som ligger 50 meter bort. Hotellfaciliteter Bagageförvaring Gratis wi-fi Reception begränsade öppettider Totalt antal rum - Tvättmöjligheter. Hotellet är ca meter från Knaut-Rhuland House. Ändamål Vi använder dina personliga uppgifter i följande syften: Precis som vår verksamhet ständigt förändras så kan även dessa sekretessregler komma att ändras från tid till annan. De beskriver också vilka valmöjligheter du har i samband med vår användning av dina personliga uppgifter och hur du kan få tillgång till samt uppdatera dessa uppgifter. Betala hotellet i lyna perez nude valuta. Rum Känn dig som hemma i ett av 20 gästrum med kylskåp. Har du bott där? Anledningen 100 free chat online att vi kontaktar dig kan till exempel vara: Information som du uppger angående dina preferenser gällande marknadsföring eller om du deltar i enkäter, tävlingar wicky angel erbjudanden. Ändamål Vi använder dina personliga uppgifter i följande syften: Vi kan eventuellt använda dina kontaktuppgifter för att bjuda in dig via mejl till att skriva en gästrecension efter din vistelse. lunenburgonline